Hard Rock Café Málaga

Het Hard Rock Café krijgt een vestiging in Málaga. Plaatsen als Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Marbella, Palma de Mallorca, Tenerife en Ibiza hadden al een Hard Rock Café. Als de vestiging in Málaga open is dan is het de negende in Spanje. In het 1500 vierkante meter grote café is plaats voor maar liefst 350 personen. Vanaf het dakterras heb je uitzicht over de haven van Málaga, de zee en een gedeelte van de stad.

Hard Rock Café Málaga

Het Hard Rock Café in Málaga zal geopend worden naast de winkels in de haven Muelle Uno tegenover het Centre Pompidou Málaga aan de Paseo del Muelle Uno. De opening staat gepland voor december 2018. In het Hard Rock Café kan je terecht voor een hapje en een drankje en uiteraard voor de muziek. Ook zullen er verschillende attributen te bewonderen zijn van wereldberoemde artiesten. Voor Málaga is het een grote aanwinst dat het Hard Rock Café straks ook een vestiging in de stad heeft. Het is weer een extra attractie voor de stad welke enorm in de lift zit de laatste jaren. Niet voor niets is Málaga genomineerd voor beste Europese stad van 2019.

Locatie
De locatie in Málaga is perfect met uitzicht over zee en je loopt zo de haven in. Het pand is tot stand gekomen door meerdere kleine bedrijfsruimtes aan elkaar te koppelen. De winkel 100 Montaditos welke eerder in een gedeelte van het pand zat is verhuisd en heeft nu een vestiging elders in de haven.

Met de komst van het Hard Rock Café zullen we dus vanaf 2019 veel mensen in de bekende T-shirts en petjes zien lopen in het centrum van Málaga.

Adres:
Paseo del Muelle Uno, 1,
29016 Málaga – Spain