Een leuk hotel in Malaga vinden

Ga je op vakantie naar Malaga, dan is het zaak om te kijken welk hotel in Malaga voor jou de voorkeur heeft. Feit is dat deze tropische stad een zeer aantrekkelijke plek is om vakantie te vieren. Malaga is dan ook overbekend bij het grote publiek en dat heeft zo zijn voordelen. Een van de grootste voordelen is wel dat er een overvloed aan mooie hotels te vinden is waar het goed toeven is. Een leuk hotel vinden in Malaga is dan ook niet heel erg lastig, maar toch zijn er een aantal zaken die je als toerist goed in de gaten moet houden.

Wil je aan zee of meer in de stad zelf

Malaga heeft hotels door de hele stad heen zitten. Toch is er iets waar je goed rekening mee moet houden. Wanneer jij naar een hotel gaat en je zoekt een hotel met een mooi zwembad erbij, dan is het verstandig om iets meer buiten de kustlijn een hotel te boeken. Je hebt dan voor een zeer aantrekkelijke prijs een mooie kamer in een net 4 sterren hotel. Het kan echter ook zijn dat je echt een vakantie in Malaga wil met het zachte zand van het strand tussen je tenen. Wanneer jij een duik in de golven van de zee wil kunnen nemen zal je een hotel aan de kust zelf moeten boeken. Je bent in dat geval een veelvoud kwijt van de prijs van een hotel dat wat verder van de kust af ligt maar daar staat tegenover dat je wel rechtstreeks uitzicht op zee hebt. Als je een hotel in het centrum van Málaga boekt dan kun je ook binnen korte tijd op het strand zijn.

Hoe zit het met de prijs van een hotel

Een hotel in Malaga hoeft jou niet de hoofdprijs te kosten. Sterker nog; voor 61 euro per nacht kan je een hotel boeken en daar in de luxe van 4 sterren een geweldige zonvakantie hebben. Je hebt dus wel het genot van het tropische klimaat maar voor een uitstapje naar het strand zal je toch even moeten lopen. Je kan er ook voor kiezen om aan het strand zelf te zitten.

De prijzen van de hotels in Malaga zijn over het algemeen niet zo heel erg duur. Je kunt het natuurlijk zo duur maken als dat je zelf wenst. Wil jij in een 5-sterren hotel aan het strand logeren dan ben je uiteraard veel meer geld kwijt dan dat je in een iets minder luxe hotel gaat logeren. Je moet er altijd rekening mee houden dat je in Malaga het meerendeel van de tijd buiten zult zijn. Een hele luxe kamer reserveren is dan ook zonde van het geld.